Episodul 1 din Viața de freelancer Podcast este cu Alina Kasprovschi, omul care conduce Fundația Comunitară Bucureșți, se da cu trotinetă, îl crește pe Toma și are 3 pisici.

Super puterea ei este să construiască experiențe pentru oameni, dar și să conecteze cât mai mulți oameni de cât  mai multe de idei bune și cu impact în societate.

Vorbim despre cum arată ecosistemul și piață de ONG-uri din România, 8 Hours overtime for a good cause, începuturile Fundației Comunitare Bucureșți și cum a crescut în ultimii ani. Cu bune și cu rele, cu plăcute și mai puțin plăcute și cu tot ce e mai frumos în a face bine în jurul tău.

Alina Kasprovschi ne mai dă și câteva tips & tricks despre productivitate și cum să faci față avalanșei de informație, taskuri și lucruri care îți distrag atenția toate în același timp, atât din perspectiva omului de corporație care avea la vârful pixului bugete la care mulți doar visează, dar și din perspectiva ONG-istului care trebuie să fie super eficient în tot ceea ce face și crează.

Enjoy. 🙂

Citește și:

Cum știi că ești pregătit pentru viața de freelancer?

Sfaturi pentru freelancerii la început de drum

Ce nu-ți spune nimeni despre viața și munca pe cont propriu