#011 Andreea Burlacu | Despre freelance in Romania


Pe Andreea Burlacu o gasiti pe blogul ei aici.

Episodul 10 este cu Andreea Burlacu. Scrie de 10 ani despre carti, filme, teatru, evenimente si PR pe andreeaburlacu.ro. Este om de comunicare si acesta este primul ei podcast.

Daca tot vorbim despre andreea Burlacu: anul acesta Viata de Freelancer este partener media al WeContent, cea mai mare conferinta din Romania dedicata exclusiv content marketingului si una dintre cele mai relevante din Europa. Evenimentul va gazdui peste 450 de profesionisti in domeniu si cei mai buni speakeri din SUA, UK, Germania. Urmareste-ne pe Facebook si pe site pentru ca urmeaza niste surprize misto pentru tine.


Asculta Viata de Freelancer Podcast pe:

SoundCloud | Spotify | Anchor.fm | Google Podcasts


Cine este Andreea Burlacu?

In primul rand este om de comunicare. Tine mult la exprimarea astea. Nu Ninjra, Guru si alte denumiri pompoase. Pentru ca pentru Andreea in viata conteaza foarte mult relatiile umane. Din acest motiv a tinut mereu sa fie OMUL de comunicare. In primul rand OM, cu valori si principii si apoi de comunicare.

Lucreaza pe cont propriu de 4 ani si a activat in multe domenii. 

Online-ul este un ecosistem de sine statator. Vrei sa faci TV, exista platformele de video content. Vrei sa faci Radio, exista Podcasturile. Aproape orice ai nevoie in offline, se poate face si in online. 

Dintre toate activitatile inglobate in Comunicare, ce iti place cel mai mult? 

Imi place sa scriu. Cand o sa ma retrag vreau sa scriu carti. Ca am adaptat-o pe comercial, blogging, comunicare este altceva. Insa pasiunea cea mai mare este scrisul.

Pe langa toate specializarile este si trainer. Pentru ca ii place sa dea inapoi si sa ajute oamenii sa invete si sa creasca.

Cum a fost intalnirea cu digitalul pentru Andreea Burlacu?

A inceput cu un internship online facut de Sorin Tudor.  Atunci a trebuit sa isi faca primele conturi de Twitter, LinkedIn si Facebook. Tot atunci a trebuit sa scrie in digital si sa treaca peste autocenzura si frica de a scrie in neant, fara sa stie cine e acolo si cine o citeste. 

Ce inseamna pentru Andreea Burlacu sa fie freelancer?

Inseamna sa fiu mult mai bine cu capul. De cand sunt freelancer ma bucur foarte tare de libertatea de a alege si a-mi seta un program cum vreau eu. Astfel scap de multe panici, anxietati si timp pierdut. Pe care acum il pot transforma in alte lucruri. Cum ar fi sa nu mai stau ore in trafic si la cafele cu colegii.

Nu uita sa intri si in grupul nostru de Facebook, Viata de freelancer unde ne intalnim sa impartasim probleme, solutii, tooluri, resurse si stam la povesti despre disciplina, retete de success si povestim despre tot ce este util in viata unui freelancer.


Citeste si:

Episodul 1 din FCK.WORK / Podcastul vietii de freelancer, cu Alina Kasprovschi

Episodul 2 din FCK.WORK / Podcastul vietii de freelancer, cu Gabriel Stancu

Episodul 3 din FCK.WORK / Podcastul vietii de freelancer, cu Sorin Tranca

Episodul 4 din FCK.WORK / Podcastul vietii de freelancer, cu Andreea Georgescu

Episodul 5 din FCK.WORK / Podcastul vietii de freelancer, cu Claudiu Jojatu si Oana Cosman de la biztool.ro

Episodul 6 din FCK.WORK / Podcastul vietii de freelancer, cu Marius Ursache |Metabeta, Eterni.me, MIT, Grapefruit

Episodul 7 din Podcastul vietii de freelancer, cu Tudor Stanciu, Co-fondator Digital 2 Law| Despre antreprenoriat si legislatie

Episodul 8 din Podcastul vietii de freelancer, cu DUME DE MESTECAT | DESPRE FREELANCE SI PUBLICITATE

Episodul 9 din Podcastul vietii de freelancer, cu MATEI PSATTA, CO-FOUNDER AT TPS ENGAGE | DESPRE FREELANCE SI PUBLICITATE

Episodul 10 din Podcastul vietii de freelancer, cu ALEXANDRU GHEORGHE, FONDATOR @ INPERSPECTIVE BUSINESS | DESPRE CYBER SECURITY SI PROTECTIA DATELOR