Pe Andreea Burlacu o gășiți pe blogul ei aici.
Episodul 10 este cu Andreea Burlacu. Scrie de 10 ani despre cărți, filme, teatru, evenimente și PR pe andreeaburlacu.ro. Este om de comunicare și acesta este primul ei podcast.
Dacă tot vorbim despre andreea Burlacu: anul acesta Viață de Freelancer este partener media al WeContent, cea mai mare conferință din România dedicată exclusiv content marketingului și una dintre cele mai relevante din Europa. Evenimentul va găzdui peste 450 de profesioniști în domeniu și cei mai buni speakeri din SUA, UK, Germania. Urmărește-ne pe Facebook și pe site pentru că urmează niște surprize mișto pentru ține.
Cine este Andreea Burlacu?
În primul rând este om de comunicare. Ține mult la exprimarea astea. Nu Ninjra, Guru și alte denumiri pompoase. Pentru că pentru Andreea în viață contează foarte mult relațiile umane. Din acest motiv a ținut mereu să fie OMUL de comunicare. În primul rând OM, cu valori și principii și apoi de comunicare.
Lucrează pe cont propriu de 4 ani și a activat în multe domenii.
Online-ul este un ecosistem de sine stătător. Vrei să faci TV, există platformele de video content. Vrei să faci Radio, există Podcasturile. Aproape orice ai nevoie în offline, se poate face și în online.
Dintre toate activitățile înglobate în comunicare, ce îți place cel mai mult?
Îmi place să scriu. Când o să mă retrag vreau să scriu cărți. Că am adaptat-o pe comercial, blogging, comunicare este altceva. Însă pasiunea cea mai mare este scrisul.
Pe lângă toate specializările este și trainer. Pentru că îi place să dea înapoi și să ajute oamenii să învețe și să crească.
Cum a fost întâlnirea cu digitalul pentru Andreea Burlacu?
A început cu un internship online făcut de Sorin Tudor. Atunci a trebuit să își facă primele conturi de Twitter, LinkedIn și Facebook. Tot atunci a trebuit să scrie în digital și să treacă peste autocenzură și frică de a scrie în neant, fără să știe cine e acolo și cine o citește.
Ce înseamnă pentru Andreea Burlacu să fie freelancer?
Înseamnă să fiu mult mai bine cu capul. De când sunt freelancer mă bucur foarte tare de libertatea de a alege și a-mi seta un program cum vreau eu. Astfel scap de multe panici, anxietăți și timp pierdut. Pe care acum îl pot transformă în alte lucruri. Cum ar fi să nu mai stau ore în trafic și la cafele cu colegii.
Nu uita să te abonezi la newsletterul Viața de freelancer și să intri în grupul nostru de Facebook, unde ne întâlnim să împărtășim probleme, soluții, tooluri, resurse și stăm la povești despre disciplină, rețete de success și tot ce este util în viața unui freelancer.