#004 Andreea Georgescu | Antreprenor si scenarist

Episodul 4 este cu Andreea Georgescu, publicitar, om de digital, scenarist si standup comedian bursier la New York.

TL;DR

Andreea Georgescu si-a inceput viata profesionala cu pregatire pentru Facultatea de Farmacie pe care a abandanota-o repede din simplul motiv ca nu i-a placut. Ca un viitor antreprenor veritabil, s-a imprumutat de bani sa mearga la Facultatea de Jurnalism in incercarea de a face ceva cu viata ei care sa-i si placa.

Andreea Georgescu a facut cunostinta cu digitalul devreme, pe vremea cand lucra in presa. A prins chiar zilele in care presa trecea si in online si a fost prezenta la evolutia publicatiilor de la print exclusiv la continut pentru ziarul tiparit si pentru site-ul ziarului.

Abordarea ei a fost mereu foarte relaxata si de multe ori n-a avut un plan bine pus la punct legat de viitorul ei. Acelasi mod de lucru l-a pastrat si in zilele ei de antreprenoriat si lucrurile s-au aranjat cum nu se poate mai bine. Poti spune multe despre Andreea, dar nu poti spune ca e control freak. De fapt, ca sa va spunem ceva foarte sincer despre ea, este unul dintre cei mai curajosi oameni pe care ii cunoastem din simplul motiv ca a refuzat sa renunte si s-a incapatanat sa-si vada fiecare vis realitate.

Drept dovada, a ajuns sa faca un curs de 5 zile la American Comedy Institute si s-a descurcat atat de bine incat a fost invitata inapoi pentru un curs de aproape un an.

Ce avem de invatat de la Andreea Georgescu:

  1. daca esti curios legat de un domeniu, exploreaza-l
  2. daca iti doresti ceva cu adevarat, singurul lucru care iti poate sta in cale esti tu
  3. greutati o sa apara mereu, indiferent in ce domeniu lucrezi sau ce business pui la cale, dar poti sa treci peste ele
  4. nu trebuie sa fii expert intr-un domeniu inainte sa te implici intr-un proiect atata timp cat esti destul de curios si pasionat incat sa-l inveti pe masura ce lucrezi
  5. rasul te poate scoate din multe situatii neplacute sau stresante

Please enjoy. 🙂

Disciplina fie cu voi.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]