Episodul 4 este cu Andreea Georgescu, publicitar, om de digital, scenarist și standup comedian bursier la New York.

TL;DR

Andreea Georgescu și-a început viață profesională cu pregătire pentru Facultatea de Farmacie pe care a abandonat-o repede din simplul motiv că nu i-a plăcut. Ca un viitor antreprenor veritabil, s-a împrumutat de bani să meargă la Facultatea de Jurnalism în încercarea de a face ceva cu viață ei care să-i și placă.

Andreea Georgescu a făcut cunoștință cu digitalul devreme, pe vremea când lucra în presă. A prins chiar zilele în care presă trecea și în online și a fost prezența la evoluția publicațiilor de la prinț exclusiv la conținut pentru ziarul tipărit și pentru site-ul ziarului.

Abordarea ei a fost mereu foarte relaxată și de multe ori n-a avut un plan bine pus la punct legat de viitorul ei. Același mod de lucru l-a păstrat și în zilele ei de antreprenoriat și lucrurile s-au aranjat cum nu se poate mai bine. Poți spune multe despre Andreea, dar nu poți spune că e control freak. De fapt, că să vă spunem ceva foarte sincer despre ea, este unul dintre cei mai curajoși oameni pe care îi cunoaștem din simplul motiv că a refuzat să renunțe și s-a încăpățânat să-și vadă fiecare vis realitate.

Drept dovadă, a ajuns să facă un curs de 5 zile la American Comedy Institute și s-a descurcat atât de bine încât a fost invitată înapoi pentru un curs de aproape un an.

Ce avem de învățat de la Andreea Georgescu:

  1. dacă ești curios legat de un domeniu, explorează-l
  2. dacă îți dorești ceva cu adevărat, singurul lucru care îți poate stă în cale ești tu
  3. greutăți o să apară mereu, indiferent în ce domeniu lucrezi sau ce business pui la cale, dar poți să treci peste ele
  4. nu trebuie să fii expert într-un domeniu înainte să te implici într-un proiect atâta timp cât ești destul de curios și pasionat încât să-l înveți pe măsură ce lucrezi
  5. râsul te poate scoate din multe situații neplăcute sau stresante

Please enjoy. 🙂

Disciplina fie cu voi.

Intră și în grupul nostru de Facebook, Viața de freelancer unde ne întâlnim să împărtășim probleme, soluții, tool-uri, resurse și stăm la povești despre disciplină, rețete de success și povestim despre tot ce este util în viața unui freelancer.

Citește și:

Viața de freelancer Podcast cu Gabriel Stancu

Viața de freelancer Podcast cu Alina Kasprovschi

Cum știi că ești pregătit pentru viața de freelancer?

Sfaturi pentru freelancerii la început de drum

Ce nu-ți spune nimeni despre viața și munca pe cont propriu