NO.MAD TALKS EPISODUL 6: CONTRACTE, FACTURI, VIN ȘI POVEȘTI

NO.MAD TALKS


ÎNSCRIE-TE AICI LA EPISODUL 6


Pe lângă creativitate, perseverență și multă muncă, un freelancer are nevoie și de cunoștințe fiscale. Altfel, energia pe care o dedică proiectelor, călătoriilor sau participării la evenimentele noastre J, va fi pierdută în procesul de refacere a contractelor.

Am trecut și noi prin asta, așa că nu te lăsăm la greu. La NO.MAD Talks episodul 6 am invitat doi experți în fiscalitate care o să ne învețe cum să realizăm contractele, ce informații să conțină, ce presupun termenii de plată, cum reziliem contractele, ce facem când ne cer clienții să scoatem paragrafe importante, cum ne personalizăm un contract în funcție de serviciile noastre. Mai discutăm și despre facturi, probleme fiscale la început de drum și despre lucrurile punctuale care te interesează, așa că nu uita, să vii cu întrebările pregătite.

Pe 21 NOIEMBRIE, de la ora 19:00 la MATER

SPUNE-ȚI POVESTEA LA NO.MAD TALKS

Înainte să vorbim lucruri concrete, o să ascultăm poveștile voastre. Dacă vrei să ne povestești ce ai mai făcut, cum e viața de freelancer și la ce proiecte ai mai lucrat în ultimul timp, înscrie-te aici. Cu trei zile înainte de eveniment o să anunțăm frelancerii selectați.


ÎNSCRIE-TE AICI ȘI SPUNE-ȚI POVESTEA


Mircea Mărculescu

Are așa de multă experiență în fiscalitate, încât tot ce ne rămâne de făcut este să-l credem pe cuvânt când ne spune ce trebuie să facem. Este partener coordonator pe probleme fiscale în cadrul Elite Compliance, colaborator în cadrul proiectului Digital2Law și membru al Camerei Consultanților Fiscali din România. A fost implicat în numeroase proiecte de revizie fiscală, consultanță, audit, fuziuni și divizări. A organizat și susținut cursuri de fiscalitate națională și internațională, având o vastă experiență atât în consultanță, cât și companii multinaționale.

Tudor Stanciu

Este om de juridic, dar mai și zâmbește din când în când, să fie informația mai ușor de digerat. Tudor este un avocat specializat în consultanța oferită antreprenorilor și companiilor care dezvoltă produse de tehnologie proprietară și inițiator de proiecte în Fintech & Legaltech. Sau mai simplu spus: Independent Tech Lawyer, Fintech & Legaltech project builder, Startup advisor, Co-fondator Digital2law.

Dume de mestecat

Ioana și Laura sunt două tipe mișto cu dumele la ele. Acum patru ani au început să ilustreze jocurile de cuvinte pe care le tot făceau și să le dea drumul pe net. Pe scurt, așa a apărut pagina @Dume de mestecat. Din joacă în joacă, în fiecare zi, până când au ajuns să aibă sute de dume publicate. Anul acesta și-au dat demisia din agenție și au început să se gândească la Dume de Mestecat ca la un business. Fiindcă sunt la început de drum, vin să ne povestească cum a fost trecerea de la munca din agenție la munca de acasă, de la proiecte pentru clienți la proiecte personale.

CUM TE ÎNSCRII?

Intrarea se face pe bază de donație!

Completează formularul, rezervă-ți locul și donează. Am aprecia ca donația să se facă înainte sau în timpul evenimentului.

Donează către SOR, pentru protejarea păsărilor din România! Societatea Ornitologică Română este primul ONG de mediu înființat în România după Revoluție și cel mai longeviv apărator al mediului din societatea civila din România. Donația se realizează direct către ei. (Societatea Ornitologica Romana, CIF 5272804, cont RO92RNCB0092026616360001, BCR Sucursala Universitate, Bucuresti)

Mai multe detalii pe site-ul oficial


ÎNSCRIE-TE AICI LA EPISODUL 6

PROGRAM

19:00 – 19:30:
Povești despre freelancing

19.30 – 20.00:
NETWORKING

20:00 – 20.40:
Tudor Stanciu și Mircea Mărculescu despre contracte și facturi pe înțelesul freelancerilor

NOU!
SPUNE-ȚI POVESTEA LA NO.MAD TALKS

Ne dorim să ne cunoaștem mai bine. În prima parte a evenimentului veți avea ocazia să vă spuneți povestea, să transmiteți un mesaj către comunitatea de freelanceri, să vă faceți auziți. Trebuie să vă înscrieți pe acest formular și să ne spuneți care este povestea voastră, iar noi vă oferim 15 minute de celebritate. La fiecare ediție vom avea doi freelanceri care își vor spune povestea în prima parte a evenimentului.

ÎNSCRIE-TE AICI ȘI SPUNE-ȚI POVESTEA


Orice grup are o casă online. Vă invităm cu drag să faceți parte din grupul nostru de Facebook, creat special pentru nomazi digitali și freelanceri.


Vino și în grupul nostru de Facebook

Despre ogranizatori

Iunieta Sandu

Iunieta Sandu este freelancer specialist în comunicare cu 6 ani experiență. Când nu scrie pe iunietasandu.ro ascultă poveștile oamenilor sau organizează evenimente.
Connect on: Facebook | LinkedIn

Claudiu Jojatu

Claudiu Jojatu este self-made not-there-yet billionaire, co-founder la viatadefreelancer.ro, autor pe FCK.WORK, digital optimist, strateg de business și comunicare digitală, obsedat cu disciplina și un îndrăgostit veritabil de călatorit și cafea bună.
Connect on: Facebook | LinkedIn | Instagram