Cafenele freelancer friendly in Constanta

Articolul cu cafenelele freelancer friendly de unde lucram in Bucuresti a fost primit cu mult entuziasm si este intr-o continua actualizare pentru ca tot primim de la voi noi locuri misto pe unde va instalati laptopul cand masa din living sau bucatarie devine prea plictisitoare, productivitatea scade sub nivelul marii si orice n-ai face cheful de munca este de negasit.

E obligatoriu sa mai iesi din casa

De cele mai multe ori o schimbare de peisaj si atmosfera rezolva cam toate provocarile de mai sus. Unde mai pui ca e chiar recomandat sa mai iesi din casa din cand in cand, sa mai vezi oameni, sa cunosti alti freelanceri, poate mai schimbi o vorba despre noutatile trending, mai afli ce se intampla in lume, discuti o dilema pe care o ai cu un client. Freelancingul este o activitate destul de solitara, care pe termen lung fara diverse activitati de socializare duce la o izolare din care se iese greu.

Cafenele freelancer friendly in Constanta

Cum comunitatea noastra a depasit demult granitele capitalei, ne-am gandit sa facem o serie de articole cu locuri freelancer friendy si din alte orase, iar primul articol din aceasta serie este o lista cu cafenele freelancer friendly in Constanta.

O parte din sugestii sunt de la oamenii din comunitate de pe grupul nostru Viata de freelancer Romania, o parte sunt recomandarile prietenilor din Constanta, iar daca aveti completari cu alte locuri misto, freelancer friendly si cu cafea buna, dati-ne un semn si promitem sa completam lista.

De unde lucreaza freelancerii in Constanta

Biblioteca Colorata de la Tomis HUB – zic ei ca sunt prima biblioteca dintr-un mall si au un spatiu de co-working de unde poti lucra in liniste.

Haute cup e locul în care se aduna toti cei care au aceeasi slabiciune si anume cafeaua buna. Cum noi n-am vazut freelancer caruia nu-i place cafeaua, this is the place to be. And to work, bineinteles.

Cafeneua Noi este un bistro-cafe cu un decor contemporan, design industrial si in acelasi timp confortabil si elegant, un local numai bun de pus laptopul si lucrat in liniste.

Botanica inseamna coffee shop+flower shop 2 in 1, adica dubla inspiratie si productivitate cum ar veni. Zen place alert. Loc confortabil de lucrat si baut cafea buna.

La Filicori gasesti lume zambitoare, personal atent si atmosfera numai buna de lucrat.

Arabica The Coffee Shop Cafe, conform freelancerilor din comunitate, are cea mai buna pizza, cea mai buna cafea, cea mai misto muzica si cea mai frumoasa atmosfera. Pare locul ideal pentru o zi de munca. Noi n-am fost, dar am pus locatia pe lista de to see pentru urmatoarea vizita la Constanta.

Crazy e un local modern si fresh din inima orasului de unde poti lucra in liniste la taskurile de pe to-do-ul never ending.

Mio caffe deschide dimineata incepand cu ora 7, in caz ca te loveste harnicia sau esti adeptul trezitului dimineata devreme, iar vedeta in meniu e espress-ul autentic italian.

Entourage Caffe are oferta happy hour pana la ora 12, atmosfera relaxata si oameni misto.

Buddha bar este pentru momentul in care vi se face dor de Asia si de atmosfera calda specifica zonei. Pluz zambete, multe zambete. Asa sa tot lucrezi.

Luv caffe este locul in care ai cafea premium, gustari diverse si spatiu suficient pentru a-ti instala laptopul intr-o zi in care vrei sa schimbi atmosfera de lucru.

Gloria Jean’s, Starbucks si Tucano sunt cateva localuri clasice pe care le intalnesti in cam toate orasele mari. Acum depinde de gusturi si preferinte, atat la cafea cat si la atmosfera, unora le place atmosfera de la Starbucks, altora nu le prieste aglomeratia. It’s up to you, noi le-am trecut aici sa stiti ca exista.

Trei Cafe are privelistea spre mare, pentru cei care vor poze instagramabile cu laptopul si background misto, sau pentru cei care sunt mai productivi cand au pe fundal marea.

Hypso25 este un bistro steam-punk cu tematica marina, la 25 m elevatie deasupra marii, in inima Constantei. Tot freelancerii din comunitate ne-au zis ca e misto sa lucrezi de acolo. Pe noi personal ne-a convins ca merita trecut localul pe lista de to see next time in Constanta.

Aceasta este lista de cafenele freelancer friendly in Constanta pe care am reusit sa le adunam. Daca aveti si alte sugestii, dati-ne un semn sa actualizam lista!

Ce sa mai citesti

Despre cum sa fii clientul preferat al cafenelelor am mai scris aici.

Iar despre slow travelling combinat cu #viatadefreelancer avem un articol misto aici.