Articolul cu cafenelele freelancer friendly de unde lucrăm în București a fost primit cu mult entuziasm și este într-o continuă actualizare pentru că tot primim de la voi noi locuri mișto pe unde vă instalați laptopul când masă din living sau bucătărie devine prea plictisitoare, productivitatea scade sub nivelul mării și orice n-ai face cheful de muncă este de negăsit.

E obligatoriu să mai ieși din casă

De cele mai multe ori o schimbare de peisaj și atmosfera rezolva cam toate provocările de mai sus. Unde mai pui că e chiar recomandat să mai ieși din casa din când în când, să mai vezi oameni, să cunoști alți freelanceri, poate mai schimbi o vorbă despre noutățile trending, mai afli ce se întâmplă în lume, discuți o dilema pe care o ai cu un client. Freelancing-ul este o activitate destul de solitară, care pe termen lung fără diverse activități de socializare duce la o izolare din care se iese greu.

cafenele freelancer friendly în Constanța

Cum comunitatea noastră a depășit demult granițele capitalei, ne-am gândit să facem o serie de articole cu locuri freelancer friendly și din alte orașe, iar primul articol din această serie este o listă cu cafenele freelancer friendly în Constanța.

O parte din sugestii sunt de la oamenii din comunitate de pe grupul nostru Viața de freelancer Romania, o parte sunt recomandările prietenilor din Constanta, iar daca aveți completări cu alte locuri mișto, freelancer friendly și cu cafea buna, dați-ne un semn și promitem să completăm lista.

De unde lucrează freelancerii în Constanța

Biblioteca Colorată de la Tomis HUB – zic ei că sunt prima bibliotecă dintr-un mall și au un spațiu de co-working de unde poți lucra în liniște.

Haute cup e locul în care se aduna toți cei care au aceeași slăbiciune și anume cafeaua bună. Cum noi n-am văzut freelancer căruia nu-i place cafeaua, this is the place to be. And to work, bineînțeles.

Cafeneua Noi este un bistro-cafe cu un decor contemporan, design industrial și în același timp confortabil si elegant, un local numai bun de pus laptopul și lucrat în liniște.

Botanica înseamnă coffee shop+flower shop 2 in 1, adică dublă inspirație și productivitate cum ar veni. Zen place alert. Loc confortabil de lucrat și băut cafea buna.

La Filicori găsești lume zâmbitoare, personal atent și atmosferă numai bună de lucrat.

Arabica The Coffee Shop Cafe, conform freelancerilor din comunitate, are cea mai bună pizza, cea mai bună cafea, cea mai mișto muzică și cea mai frumoasă atmosferă. Pare locul ideal pentru o zi de muncă. Noi n-am fost, dar am pus locația pe lista de to see pentru următoarea vizita la Constanța.

Crazy e un local modern și fresh din inima orașului de unde poți lucra în liniște la task-urile de pe to-do-ul never ending.

Mio caffe deschide dimineața începând cu ora 7, în caz că te lovește hărnicia sau ești adeptul trezitului dimineața devreme, iar vedeta în meniu e espresso-ul autentic italian.

Entourage Caffe are oferta happy hour până la ora 12, atmosfera relaxată și oameni mișto.

Buddha bar este pentru momentul în care vi se face dor de Asia și de atmosfera calda specifica zonei. Plus zâmbete, multe zâmbete. Asa sa tot lucrezi.

Luv caffe este locul în care ai cafea premium, gustări diverse și spațiu suficient pentru a-ți instala laptopul într-o zi în care vrei să schimbi atmosfera de lucru.

Gloria Jean’s, Starbucks și Tucano sunt câteva localuri clasice pe care le întâlnești în cam toate orașele mari. Acum depinde de gusturi și preferințe, atât la cafea cât și la atmosferă, unora le place atmosfera de la Starbucks, altora nu le priește aglomerația. It’s up to you, noi le-am trecut aici să știți că există.

Trei Cafe are priveliștea spre mare, pentru cei care vor poze instagramabile cu laptopul și background mișto, sau pentru cei care sunt mai productivi când au pe fundal marea.

Hypso25 este un bistro steam-punk cu tematică marină, la 25 m elevație deasupra mării, în inima Constanței. Tot freelancerii din comunitate ne-au zis că e mișto să lucrezi de acolo. Pe noi personal ne-a convins că merită trecut localul pe lista de “to see next time” în Constanța.

Aceasta este lista de cafenele freelancer friendly în Constanța pe care am reușit sa le adunam. Dacă aveți și alte sugestii, dați-ne un semn să actualizam lista!

Ce sa mai citesti

Despre cum să fii clientul preferat al cafenelelor am mai scris aici.

Iar despre slow travelling combinat cu #viatadefreelancer avem un articol mișto aici.