fbpx

Unelte

Ne dorim să îți simplificăm viața și business-ul cât mai mult. De aceea, în această secțiune vei găsi recomandări de unelte, soft-uri, template-uri și orice altceva îți poate fi util. Pe unele le-am încercat și noi, pe unele ni le-au recomandat cei din comunitate.

Categorii

Snappa este un tool online de design care te ajută să creezi vizualuir pentru social media, ads sau site. Au un editor simplu și minimalist. Au o colecție generoasă de template-uri de la care poți să pornești. Snappa este gratis pentru 3 download-uri pe lună și 10$ pe lună pentru varianta nelimitată.
Fotoram este o aplicație gratuită de editare poze și făcut tot felul de colaje interesante. Cu Fotoram se pot edita pozele, se pot adăuga filtre, efecte și overaly-uri, rame, texte și multe altele.
Crello este unul dintre competitorii importanți ai Canva. Diferența majoră între Crello și Canva este că primul se concentrează pe crearea de conținut pentru social media de tip video. Și Crello are o variantă gratis care este relativ limitată (poți să descarci doar 5 template-uri pe lună). Varianta plătită este 7,99EUR / lună.
Canva este un tool online de design, folosită pentru a crea elemente de design pentru social media, prezentări, documente și alte tipuri de conținut vizual. Aplicația are o tonă de template-uri care se pot edita simplu prin drag&drop. Are o variantă gratis care este relativ limitată, dar suficientă pentru un începător. Varianta plătită este 12,99EUR / lună și are 610.000+ template-uri.

Viața de Freelancer Newsletter

Promitem că vei primi mereu doar informație relevantă, cool și interesantă. Nici nouă nu ne place spamul, așa că pinky promise că nu o sa facem asta niciodată.

Îți mulțumim că ne vizitezi site-ul și te asigurăm că facem tot posibilul să îți aducem valoare și să te ajutăm să gestionezi cu succes construcția business-ului tău de freelance.