fbpx

Unelte

Ne dorim să îți simplificăm viața și business-ul cât mai mult. De aceea, în această secțiune vei găsi recomandări de unelte, soft-uri, template-uri și orice altceva îți poate fi util. Pe unele le-am încercat și noi, pe unele ni le-au recomandat cei din comunitate.

Categorii

DropSend este o opțiune bună daca ai nevoie să trimiți fișiere mari (nu există limită de dimensiune fișier) și ai nevoie și de niște spațiu de stocare. Focusul este pe transferul de fișiere, deci nu pare să fie o alternativă bună pentru Dropbox. În planul cel mai ieftin, cel de 5 EUR pe lună se pot transfera 25 de fișiere pe lună, fără limită de dimensiune și 10GB de stocare, în timp ce la abonamentul cel mai scump de 19,99 EUR pe lună se pot trimite oricâte fișiere fără limită de dimensiune.
Dropbox oferă o variantă gratis cu 2 GB de spațiu de stocare și sincronizare pe mai multe dispozitive. Pentru variantele plătite se remarcă două abonamente: Individual PLUS de 11,99EUR pe lună (2TB și un singur user) si Business PROFESSIONAL de 19,99EUR pe lună (3TB și un user).

Viața de Freelancer Newsletter

Promitem că vei primi mereu doar informație relevantă, cool și interesantă. Nici nouă nu ne place spamul, așa că pinky promise că nu o sa facem asta niciodată.

Îți mulțumim că ne vizitezi site-ul și te asigurăm că facem tot posibilul să îți aducem valoare și să te ajutăm să gestionezi cu succes construcția business-ului tău de freelance.