Episodul 5 are un format diferit în care Oana Coșman îl ia la întrebări pe Claudiu Jojatu. Este rezultatul unui parteneriat între viatadefreelancer.ro și biztool.ro, un proiect powered by start-up.ro. Adică o mulțime de proiecte mișto cu .ro, dedicate antreprenorilor, freelancerilor și specialiștilor din domenii diverse. Poți ascultă ce s-a discutat în primul webinar live în episodul de astăzi din Viața de freelancer Podcast.

TL;DR

Claudiu Jojatu este Co-fondator al viatadefreelancer.ro. Este consultant de strategie digitală și îi place să pună umărul la creșterea businessurilor digitale și la eficientizarea eforturilor de comunicare în online, cu focus pe lead generation și growth pentru companii de tehnologie și SaaS-uri.

Are 12 ani de experiență în vânzări, digital și strategie, lucrând cu 3 dintre cei mai mari publisheri din România (InternetCorp, gsp.ro și avocatnet.ro), a creat o agenție (The Beards Studio) și a lucrat cu Friends\TBWA și Grapefruit în poziții de upper management. Acum pune umărul din caltate de co-fondator la creșterea agenției de digital marketing Milk&Cookies Studio 🙂

Despre strategia de business. Simplu și la obiect. 🙂

– Greșeli pe care le fac antreprenorii/freelancerii;
– Ce înseamnă strategia de business;
– Când să începi să-ți faci strategia;a
– Tool-uri de productivitate în business;
– Capcane pentru antreprenori;
– Ce faci că antreprenor la început de drum;
– Metode accesibile de promovare.

Despre Greșeli:

Restul le poți asculta în Podcast. Enjoy. <3


Nu uita să te abonezi la newsletterul Viața de freelancer și să intri în grupul nostru de Facebook, unde ne întâlnim să împărtășim probleme, soluții, tooluri, resurse și stăm la povești despre disciplină, rețete de success și tot ce este util în viața unui freelancer.

Vezi toate episoadele de podcast AICI