fbpx

Claudiu Jojatu | Digital Strategist & Co-founder @Viata de freelancer

Strateg de digital focusat pe comunicare, digitalizare, startupuri si cele mai bune metode prin care un brand, nou sau cu istorie poate sa ajunga la clienti cat mai eficient • Innovator at heart • Digital advertising afficionado • Tech startup junkie • Membru in juriu @IAB Mixx Awards 2016 & 2017 • Mentor @AmberJam2016, cel mai mare game-jam din Romania, care a avut loc la East European ComicCon, de fata cu 30.000 de oameni, pe parcursul a 3 zile.

Am fondat un studio de Creatie Digitala (The Beards Studio), trei startupuri (RageApp, RatLabs Accelerator si NO.MAD Talks), iar din 2017 fac consultanta digitala pentru o serie de clienti medii si mari si am Co-fondat viatadefreelancer.ro.

Am 12 ani de experienta in business development, vanzari si strategie de digital, lucrand pe rand in InternetCorp (Business Developer), Gazeta Sporturilor (Director Vanzari pe proiectul lor de loializare vulping.ro), AvocatNet.ro (Director Vanzari), Grapefruit (Chief Innovation Officer) si Friends\TBWA (Digital Director).

Claudiu Jojatu

Cateva lucruri cu care te pot ajuta, daca iti doresti sa lucrezi cu mine.

Business & Digital Strategy0%
Branding Digital0%
Strategie de comunicare0%
Ideatie, tehnologie si implementare0%

Cum imi place sa lucrez

Oamenii in centru

Ma concentrez pe nevoile oamenilor. Nevoile tale, ale colegilor tai si cel mai important ale clientilor tai.

Eficacitate

Imi place sa fac lucrurile corecte

Eficienta

Imi place sa fac corect lucrurile.

Provocari

Orice problema are o solutie. Dupa 12 ani de experienta cred ca am dezvoltat un simt al gasirii lor.

Disciplina

Mereu data driven. Analizez, planific, testez, urmez metode si frameworkuri. Pentru ca spontaneitatea este buna doar in vacante.

Umanitate

I am constantly inspired by people and try to bring humanity into the work I do. Because this is the key for a good strategy or campaign.

Daca vrei sa lucram impreuna, scrie-mi mai jos: