1. Silicon Forest

Silicon Forest Cluj

Silicon Forest dispune de spatii de coworking pentru freelanceri dar si de birouri pentru companii mici sau mijlocii. Poti opta intre doua spatii administrate de Silicon Forest. Primul este situat in centrul Clujului langa Sora si centrul comercial “Central”, iar al doilea langa Parcul Central Cluj (Parcul Mare). Preturile incep de la 699 lei si include acces 24/7.

Adresa 1 (langa centrul comercial “Central”): Strada Cotita 9.
Adresa 2 (langa Parcul Central): Strada Deva, numarul 1-7.
Site: http://www.siliconforest.ro

2. Cluj Hub

Situat la al treilea etaj al centrului comercial “Central”, in inima orasului, Cluj Hub este cel mai mare spatiu de coworking din Cluj (Peste 2,500 mp). Pe langa spatiile de coworking oferite freelancerilor si antreprenorilor, in aceasta locatie se gazduiesc frecvente evenimente de business, antreprenoriat, start-up.

Adresa: Strada Ferdinand 22-26.
Site: https://clujhub.ro/

3. Cluj CoWork

Filisofia acestui spatiu de coworking consta in flexibilitate, astfel ca nu exista birouri dedicate, fiecare poate sa foloseasca orice birou doreste. Se poate inchiria un birou lunar de la 160 euro, dar in acelasi timp se poate inchiria si doar pentru o saptamana sau pentru o zi, preturile pentru acestea fiind 45 euro respectiv 10 euro.

Adresa: Republicii numarul 14, etaj 1.
Site: http://clujcowork.ro/ro/

4. That Dev Space Cluj

Acest spatiu este perfect pentru freelanceri dar si pentru antreprenori sau startups. Pretul pentru un birou la That Dev Space Cluj incep de la 175 dolari lunar pentru un birou, iar daca doriti un birou dedicat suma creste la 200 dolari pe luna. De asemenea se pot inchiria sali de conferinta incepand de la 7 euro pe ora.

Adresa: Strada Brasov, numarul 37.
Site: https://www.thatdevspace.com