fbpx

Cristina Tupita | Creative Copywriter & Co-founder @Viata de freelancer

Copywriter crescut in departamentele de creatie din Headvertising, Jazz Communication, FCB Bucharest si Friends\TBWA • Ajut brandurile sa-si gaseasca vocea (personalitatea) si sa vorbeasca pe limba consumatorilor lor • Dezvolt concepte si executii creative pentru campaniile de comunicare din offline si din online.
In cei 6 ani de publicitate am lucrat atat pe campanii de ATL, cat si de BTL. In ultimii ani am dezvoltat o pasiune pentru digital si digitalizare, precum si tot ce inseamna content si felul in care acesta contribuie la dezvoltarea unei relatii intre branduri si consumatori.
Cativa dintre clientii pe care am lucrat: ING Asigurari, Discovery Channel, RedBull, Jerry’s Pizza, Provident, World Vision, Vodafone (BTL), Philips, Billa, Street Delivery, Sobranie, Staropramen, Bergenbier, McDonald’s, Henkel, Loncolor, Michelin.

Cristina Tupita

Cateva lucruri cu care te pot ajuta, daca iti doresti sa lucrezi cu mine.

Strategie creatie0%
Concepte creative campanii0%
Branding0%
Creative Copywriting & Content0%
Creative Content Strategy0%

Cum imi place sa lucrez

Claritate

Stabilim impreuna care este problema brandului tau si care ar putea sa fie solutiile. Uneori crezi ca ai nevoie de un spot TV nou cand, de fapt, ai nevoie sa investesti in Facebook Ads. In plus, pentru cele mai bune rezultate, trebuie sa fim siguri ca vorbim aceeasi limba.

Eficienta

Campaniile bune nu se intampla din senin. Creatia nu e arta. Campaniile bune sunt produsul unor procese creative care au la baza research, cifre si informatii despre brand, competitie si consumatori.

Simplitate

Multe dintre problemele de comunicare vin din lipsa simplitatii. (Valabil si in publicitate si in viata.). Asadar, daca exista o forma simpla de a exprima un mesaj, o voi alege intotdeauna.

Daca vrei sa lucram impreuna, scrie-mi mai jos: