fbpx
 

Despre noi

Viata de Freelancer

Am pornit Viata de Freelancer .ro deoarece ne dorim sa ajutam profesionistii sa-si construiasca propria libertate invatand skill-uri de antreprenoriat, care sa ii faca mai eficienti si sa isi maximizeze sansele de succes.

Din ce in ce mai multi oameni sunt nemultumiti de viata lor profesionala. Motivele sunt multe si uneori pot parea ca nu au nimic de-a face cu locul de munca. Insa mare parte din nemultumire vine din faptul ca din ce in mai multi profesionisti nu se integreaza la locul de munca si nu reusesc sa gaseasca o companie care sa le impartaseasca valorile si ambitiile, cu atat mai putin stilul de viata pe care si-l doresc.

De aceea, tot mai multi viseaza sa lucreze independent ca freelanceri sau solopreneuri. Iar unii chiar indraznesc s-o faca. Dar cu totii stim ca Romania nu e tocmai cel mai prietenos loc pentru asa ceva din multe puncte de vedere. De unde incepi? In ce forma legala lucrezi? Unde gasesti clienti si cum ii pastrezi? Cum faci contractele? Cum iti echilibrezi bugetul? Cat ceri pentru munca ta? Ce tool-uri folosesti ca sa lucrezi mai eficient? Cum faci sa mai ai si timp liber? Intrebarile sunt multe si raspunsurile destul de greu de obtinut, stim. Am trecut si noi prin ele si, ca multi alti freelanceri care fac asta de ceva vreme, am gasit raspunsurile incercand si invatand.

Am creat platforma Viata de Freelancer ca tie sa-ti fie mai usor sa devii un freelancer de succes.

Echipa

Claudiu Jojatu
Co-founder

Self-made not-there-yet billionaire | Obsedat de disciplina si digital | Optimist incurabil cu momente de WTF | Travel junkie si iubitor de cafea buna

Cristina Tupita
Head of Creative

Creative Copywriter | Tamplar de cuvinte si omul cu „de ce?” | Life hacker | Simplification addict

Irina Botnari
Head of Communication

In love cu tot ce inseamna digital si antreprenoriat, calatorii, carti, vinuri si apusuri misto | Omul cu solutiile si organizarea

Antonio Iftimescu
Head of Business Development

Antreprenor si alchimist al cafelei | Efficiency freak | Omul care face lucrurile sa se intample

Ce este Viata de Freelancer .ro?

viatadefreelancer.ro este platforma in care gasesti tot ce tine de viata profesionala, dar si personala a unui freelancer. De la joburi pana la evenimente unde sa te intalnesti cu alti freelanceri si cu potentiali clienti si de la cum sa faci primii pasi spre freelance pana la unde si cat poti sa calatoresti fara sa pui munca pe hold.

Viatadefreelancer.ro a aparut ca un raspuns natural la numarul tot mai mare de profesionisti care isi doresc sa lucreze independent si la numarul tot mai mare de clienti care isi doresc sa lucreze cu freelanceri.

Cu ce te ajuta Viata de Freelancer?

Platforma Viata de Freelancer este locul in care gasesti tot ce ai nevoie pentru a-ti construi propriul fel de liberate si propria definitie legata de ce inseamna work. Aici vii ca sa-ti imbunatatesti sau sa-ti schimbi complet viata profesionala.

Mindset de business

Inveti cum sa scapi de mentalitatea de angajat si sa o adopti pe cea de business care iti garanteaza ca vei deveni un freelancer de succes.

Skilluri de business

Inveti skill-uri noi care te ajuta sa cresti in domeniul in care te-ai specializat sau sa schimbi cu totul domeniul in care lucrezi.

Clienti

Ai acces la clienti noi din diverse domenii, la o comunitate care te sprijina sa-ti rezolvi proiectele, la resurse care iti fac viata mai usoara, la locuri din care poti sa lucrezi. Si, cel mai important, ai acces la noua ta viata.

Disciplina

Ca sa poti sa le faci pe toate, ai nevoie de disciplina si eficienta. Partea buna e ca astea se pot invata usor. Trebuie doar sa iti doresti si sa incerci pana iti iese. Si, evident, sa folosesti tool-urile care ti se potrivesc.

Esti pregatit pentru libertate? Hai alaturi de noi!

De ce ai nevoie pentru a fi un freelancer de succes

Cum probabil te-ai prins, nu exista o formula magica. Nici vreo bautura noua care te transforma peste noapte. De fapt, daca iti doresti doar sa faci cateva proiecte pe freelance pentru un ciubuc, ai nevoie doar de un skill.
Dar daca vrei sa traiesti bine din freelance, trebuie sa faci upgrade la specializarea pe care o ai, sa inveti un pic de business, de client service, de vanzari. Practic trebuie sa stii de toate.

Skill-uri de antreprenoriat0%
Networking0%
Sellable skill that you are good at0%
Putina nebunie0%
O tona de curaj0%

Contacteaza-ne