Misiunea noastră —

Un business de succes pentru fiecare freelancer din România

Libertatea este motivul principal pentru care profesioniștii aleg să-și înceapă viața de freelancer și să lucreze pe cont propriu. Dar libertatea prin freelance vine la pachet cu provocări necunoscute. Am pornit Viața de Freelancer deoarece ne dorim să ajutăm freelancerii să preîntampine aceste provocări. Ne dorim ca fiecare profesionist din România să aibă un start sănătos în freelance și să aibă toate șansele de succes. Iar asta înseamnă transformarea mindsetului de angajat în mindset de antreprenor.
Libertatea este la un business distanță.

Context —

Viața de Freelancer simplifică transformarea freelance-ului în business

Din ce în ce mai mulți oameni sunt nemulțumiți de viața lor profesională. Pentru că nu reușesc să găsească o companie care să le împărtășească valorile și ambițiile, cu atât mai puțin stilul de viață pe care și-l doresc.

De aceea, tot mai mulți visează să lucreze independent ca freelanceri sau solopreneuri. Iar unii chiar îndrăznesc s-o facă. Dar cu toții știm că România nu e tocmai cel mai prietenos loc pentru așa ceva din multe puncte de vedere. De unde începi? În ce formă legală lucrezi? Unde găsești clienți și cum îi păstrezi? Cum faci contractele? Cum îți echilibrezi bugetul? Cât ceri pentru munca ta? Ce tool-uri folosești ca să lucrezi mai eficient? Cum faci să mai ai și timp liber? Intrebările sunt multe și răspunsurile destul de greu de obținut, știm. Am trecut și noi prin ele și, ca mulți alți freelanceri, am găsit răspunsurile încercând și învățând.
Dar ne dorim să le fie mai simplu celor care vin din urmă, așa că am fondat Viața de Freelancer.

Echipa

Claudiu Jojatu
Co-founder

Self-made not-there-yet billionaire | Obsedat de disciplină și digital | Optimist incurabil cu momente de WTF | Travel junkie și iubitor de cafea bună

Cristina Tupita
Head of Creative

Creative Copywriter | Tâmplar de cuvinte și omul cu „de ce?” | Life hacker | Simplification addict

Irina500x500
Head of Communication

In love cu tot ce înseamnă digital și antreprenoriat, călătorii, cărți, vinuri și apusuri mișto | Omul cu soluțiile și organizarea

Antonio Iftimescu
Head of Business Development

Antreprenor și alchimist al cafelei | Efficiency freak | Omul care face lucrurile să se întâmple

Despre noi —

Ce este Viața de freelancer?

viatadefreelancer.ro este platforma care ajută freelancerii să devină business-uri. Aici ei găsesc tot ce ține de organizarea și planificarea vieții lor profesionale, dar și de armonizarea ei cu viața personală. De la primii pași spre freelance până la unde și cât pot să călătorească fără să pună munca pe hold, de la deschiderea formei juridice până la metode de eficientizare a proceselor de lucru.

Viatadefreelancer.ro a apărut ca un răspuns natural la numărul tot mai mare de profesioniști care își doresc să lucreze independent și la numarul tot mai mare de clienți care își doresc să lucreze agil, cu freelanceri.

Despre noi —

Cum ajutăm freelancerii?

Un freelancer valoros este un specialist foarte bun. Își cunoaște meseria bine și livrează proiecte de calitate. Însă nu are experiența celorlate departamente care fac un business să fie sustenabil.
Viața de Freelancer își propune să învețe freelancerii skill-urile conexe profesiei lor, astfel încât să-și poată construi și gestiona businessul cu succes. De la planificarea de business până la promovare, vânzări și administrare. Punem la dispoziția freelancerilor din România informații relevante, procese și proceduri pe care le pot aplica și soluții la cele mai des întâlnite provocări.

Mindset

Înveți să treci de la mentalitatea de angajat la cea de business. Doar așa vei deveni un freelancer de succes cu proiecte valoroase și predictibilitate financiară.

Skills

Înveți skill-uri conexe specializării tale care îți permit să-ți dezvolți business-ului și skill-uri care te ajută să crești în domeniul tău sau să te reprofilezi cu totul.

Clienți

Înveți unde și cum găsești clienți, cum menții o relație sănătoasă cu ei. Ai acces la proiecte din domenii diverse, la o comunitate care te sprijină și la resurse utile.

Disciplină

Înveți cum să aplici disciplina și eficiența în business și proiecte. Astea te vor ajuta în zilele foarte aglomerate sau în cele în care productivitatea e plecată în vacanță.

Contactează-ne