fbpx

Misiunea noastra —

Un business de succes pentru fiecare freelancer din Romania

Libertatea este motivul principal pentru care profesionistii aleg sa-si inceapa viata de freelancer si sa lucreze pe cont propriu. Dar libertatea prin freelance vine la pachet cu provocari necunoscute. Am pornit Viata de Freelancer deoarece ne dorim sa ajutam freelancerii sa preintampine aceste provocari. Ne dorim ca fiecare profesionist din Romania sa aiba un start sanatos in freelance si sa aiba toate sansele de succes. Iar asta inseamna transformarea mindsetului de angajat in mindset de antreprenor.
Libertatea este la un business distanta.

Context —

Viata de Freelancer simplifica transformarea freelance-ului in business

Din ce in ce mai multi oameni sunt nemultumiti de viata lor profesionala. Pentru ca nu reusesc sa gaseasca o companie care sa le impartaseasca valorile si ambitiile, cu atat mai putin stilul de viata pe care si-l doresc.

De aceea, tot mai multi viseaza sa lucreze independent ca freelanceri sau solopreneuri. Iar unii chiar indraznesc s-o faca. Dar cu totii stim ca Romania nu e tocmai cel mai prietenos loc pentru asa ceva din multe puncte de vedere. De unde incepi? In ce forma legala lucrezi? Unde gasesti clienti si cum ii pastrezi? Cum faci contractele? Cum iti echilibrezi bugetul? Cat ceri pentru munca ta? Ce tool-uri folosesti ca sa lucrezi mai eficient? Cum faci sa mai ai si timp liber? Intrebarile sunt multe si raspunsurile destul de greu de obtinut, stim. Am trecut si noi prin ele si, ca multi alti freelanceri, am gasit raspunsurile incercand si invatand.
Dar ne dorim sa le fie mai simplu celor care vin din urma.

Echipa

Claudiu Jojatu
Co-founder

Self-made not-there-yet billionaire | Obsedat de disciplina si digital | Optimist incurabil cu momente de WTF | Travel junkie si iubitor de cafea buna

Cristina Tupita
Head of Creative

Creative Copywriter | Tamplar de cuvinte si omul cu „de ce?” | Life hacker | Simplification addict

Irina Botnari
Head of Communication

In love cu tot ce inseamna digital si antreprenoriat, calatorii, carti, vinuri si apusuri misto | Omul cu solutiile si organizarea

Antonio Iftimescu
Head of Business Development

Antreprenor si alchimist al cafelei | Efficiency freak | Omul care face lucrurile sa se intample

Despre noi —

Ce este Viata de freelancer?

viatadefreelancer.ro este platforma care ajuta freelancerii sa devina business-uri. Aici ei gasesc tot ce tine de organizarea si planificarea vietii lor profesionale, dar si de armonizarea ei cu viata personala. De la primii pasi spre freelance pana la unde si cat pot sa calatoreasca fara sa puna munca pe hold, de la deschiderea formei juridice pana la metode de eficientizare a proceselor de lucru.

Viatadefreelancer.ro a aparut ca un raspuns natural la numarul tot mai mare de profesionisti care isi doresc sa lucreze independent si la numarul tot mai mare de clienti care isi doresc sa lucreze agil, cu freelanceri.

Despre noi —

Cum ajutam freelancerii?

Un freelancer valoros este un specialist foarte bun. Isi cunoaste meseria bine si livreaza proiecte de calitate. Insa nu are experienta celorlate departamente care fac un business sa fie sustenabil.
Viata de Freelancer isi propune sa invete freelancerii skill-urile conexe profesiei lor, astfel incat sa-si poata construi si gestiona businessul cu succes. De la planificarea de business pana la promovare, vanzari si administrare. Punem la dispozitia freelancerilor din Romania informatii relevante, procese si proceduri pe care le pot aplica si solutii la cele mai des intalnite provocari.

Mindset

Inveti sa treci de la mentalitatea de angajat la cea de business. Doar asa vei deveni un freelancer de succes cu proiecte valoroase si predictibilitate financiara.

Skills

Inveti skill-uri conexe specializarii tale care iti permit sa-ti dezvolti business-ului si skill-uri care te ajuta sa cresti in domeniul tau sau sa te reprofilezi cu totul.

Clienti

Inveti unde si cum gasesti clienti, cum mentii o relatie sanatoasa cu ei. Ai acces la proiecte din domenii diverse, la o comunitate care te sprijina si la resurse utile.

Disciplina

Inveti cum sa aplici disciplina si eficienta in business si proiecte. Astea te vor ajuta in zilele foarte aglomerate sau in cele in care productivitatea e plecata in vacanta.

Contacteaza-ne