Episodul de astăzi este despre natură, planetă și ciocolată cu Adriana Trocea, brand manager la WWF România și este extras din emisiunea “În stare de radio cu un băiat Jojatu” de la Tanănana din data de 12 aprilie 2021.

Adriana Trocea. Pasionată de Comunicare de peste 10 ani, dintre care 8 petrecuți în sectorul ONG.  A studiat Jurnalismul la FJSC, dar a profesat prea puțin ca se considere jurnalist. 

În schimb, pentru că îi place Comunicarea în toate formele ei, indiferent de funcția pe care a ocupat-o, a jonglat cu o mulțime de unelte: de la clasicele comunicate de presă, la producție publicitară, organizare de evenimente, social media, policy & advocacy, practic cam de toate când vine vorba despre comunicare. 

La WWF (World Wide Fund for Nature – care are un motto foarte frumos: “Construim un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura”) a început cu rolul de Freshwater Communication Officer, iar acum este Brand Manager la WWF România

A povestit despre sturioni, Delta Dunării și a lucrat la un ghid despre produse din pește și fructe de mare, a organizat Caravana Dunării, a fost implicată în campania (recurentă) “Râurile de munte – ultima șansă”, a făcut crowdfunding pentru Orfelinatul de urși și de câțiva ani coordonează Earth Hour, lansarea Living Planet Report și comunicarea în diferite proiecte de conservare.

Enjoy!


Nu uita să te abonezi la newsletterul Viața de freelancer și să intri în grupul nostru de Facebook, unde ne întâlnim să împărtășim probleme, soluții, tooluri, resurse și stăm la povești despre disciplină, rețete de success și tot ce este util în viața unui freelancer.

Vezi toate episoadele de podcast AICI