fbpx

Folosește

Când le faci tu pe toate, nu ai efectiv timp să le faci pe toate. Și nici nu trebuie. Există o mulțime de template-uri și tool-uri pe care poți să le folosești ca să-ți eficientizezi task-urile zilnice. Aici găsești resurse pentru freelanceri gratuite, dar și contra cost care o să te ajute acolo unde nu ai timp sau cunoștințe să faci tu totul cap-coadă. Folosește-le cu încredere!

Când ești freelancer nu ești doar designer sau copy sau PR specialist. Ești o întreagă agenție. Tu mergi la întâlniri, tu vorbești cu clienții, tu faci propunerile, bugetele, vânzările, te ocupi de facturi, contracte, promovare și restul. Ca să îți faci viața mai ușoară, folosește template-urile și tool-urile create de noi cât de des posibil.

Ne dorim să îți simplificăm viața și business-ul cât mai mult. De aceea, în această secțiune vei găsi recomandări de unelte, soft-uri, template-uri și orice altceva îți poate fi util. Pe unele le-am încercat și noi, pe unele ni le-au recomandat cei din comunitate.

Viața de Freelancer Newsletter

Promitem că vei primi mereu doar informație relevantă, cool și interesantă. Nici nouă nu ne place spamul, așa că pinky promise că nu o sa facem asta niciodată.

Îți mulțumim că ne vizitezi site-ul și te asigurăm că facem tot posibilul să îți aducem valoare și să te ajutăm să gestionezi cu succes construcția business-ului tău de freelance.