Platforme de joburi freelance pentru web developeri

Circula zvonuri ca web developerii sunt asaltati de clienti, iar proiectele vin pe banda rulanta. Daca e un zvon adevarat, jos palaria, prieteni, you nailed it! Le dorim tuturor freelancerilor sa fie ca voi!


Iti dorim sa iti creezi un business de succes, sustenabil si un stil de viata care chiar sa te faca fericit. Citeste resursele gratuite din Scoala Vietii de Freelancer aici.


Lasand gluma la o parte, IT-ul e un domeniu la mare cautare, avand in vedere perioada super tech in care avem norocul sa traim. Dar chiar si asa, suntem convinsi ca exista web developeri la inceput de drum care vor sa isi dezvolte portofoliul, sau poate chiar specialisti cu experienta care vor sa isi gaseasca clienti din alte tari, asa ca am pregatit o lista de site-uri cu joburi freelance pentru web developeri:

Platforme de joburi freelance pentru web developeri:

YouTeam – atat clientii, cat si freelancerii trec printr-un proces riguros de selectie, iar in plus, cei de la You Team vor gestiona in locul tau relatia cu clientul, tu trebuie doar sa-ti faci treaba de programator fara sa iti bati capul cu treburile administrative.

Hubstaff Talent Jobs – putina lume stie ca o mare parte a joburilor de aici sunt si freelance gigs sau remote projects, iar optiunile de filtrare sunt impartite in 3 categorii: job full time remote, proiecte cu plata/ora si proiecte punctuale cu fee fix.

Codecanyon.net – un marketplace cu o multime de proiecte punctuale sau oportunitati long-term;

Freelancerit – specializat pe tot ce inseamna web;

Stack Overflow – raiul celor care lucreaza in programare sau web design. Proiecte si proiectele tech mai mari sau mai mici de pe tot www-ul cu o filtrare specifica si facila pe skill-uri cheie: Front-end Developer, Back-end, DevOps, etc.

Gun.io – zic ei ca sunt o platforma invite only de software professionals, dar odata acceptat, feeurile sunt pe masura cu proiecte pentru Tesla, Cisco sau Zappos.


Asculta Viata de Freelancer PODCAST pe:
Anchor.fm aicisau Spotify aici


Lorem – un loc numai bun pentru short term projects si fast gigs cu plati intre 25-250$/proiect.

Joomlancers – o platforma pe care te inregistrezi rapid si poti incepe sa biduiesti imediat, iar proiectele lor se adreseaza freelancerilor cu experienta.

Reactiflux Jobs – in realitate nu este o platforma de joburi ci o comunitate pe Slack cu un canal dedicat de #jobs unde posteaza constant oferte.

Rent a Coder – membershipul este free iar numele platformei destul de explicit, este un loc unde clientii inchiriaza un specialist pe proiect sau pe ora.

10x Management – un marketplace de joburi nisate, desi destul de variate. Any cybersecurity guru prin zona? S-ar putea sa fie niste oportunitati pentru tine acolo.

Gigster – s-ar putea sa-ti placa la Gigster daca esti software designer, web designer sau app developer, doar ca intai trebuie sa treci de procesul lor de screening, dar lumea zice ca fee-urile merita tot efortul.

Codeable – platforma de joburi pentru specialistii wordpress.

Reddit – sunt destul de multe threaduri tech unde clientii intra sa posteze joburi cand sunt in cautarea unui specialist.

In plus, majoritatea platformelor cu joburi pentru designerii freelance posteaza constant si oportunitati pentru web developeri, acestea fiind 2 specializari care merg de multe ori hand in hand in diverse proiecte, asa ca check it out.

Eficienta si termenele de plata scurte sa fie cu noi!