Mockups pentru art directori si graphic designeri – Freebies

mockups si iconuri simulari

Ti-am pregatit o lista intreaga cu locuri unde gasesti gratis tot ce iti trebuie pentru simulari:

1. Graphic Burger

Un loc in care gasesti mockups superbe, UI Kits, Icons si multe altele. Daca te uiti cu atentie vei descoperi inclusiv colaboratori romani care au lucrat la editabile si au decis sa le imparta cu voi, toti cei care aveti nevoie. Spor la simulari!

Vezi sectiunea free

2. Mockup World 

Aici gasesti mockups pentru produse Apple, haine, bauturi, perne, produse cosmetice, OOH-uri, reviste, carti si multe altele. Exista foarte multe resurse gratuite. Cele contra cost sunt cele care implica si animatie.
Vezi sectiunea free

3. Pixeden  

Platforma ofera atat produse gratuite, cat si contra cost. Dar au atatea optiuni gratuite pentru simulari incat sigur gasesti ceva care sa te ajute sa faci prezentarea ca la carte. 
Vezi ce au free

4. Medialoot 

O alta platforma cu sute de mockups din aproape orice domeniu. Poti sa gasesti ceva pentru aproape orice client pentru care ai de facut simulari si pentru aproape orice idee creativa ai. 
Vezi sectiunea free

5. Icon Finder  

Ai de livrat rapid un proiect si nu ai timp sa faci tu icon-urile de la zero? Nicio problema. E foarte posibil sa gasesti ce ai nevoie pe Icon Finder. Au atat produse gratis, cat si platite. Depinde de tine, ce si buget nevoi ai.  

Vezi sectiunea free