1. Graphic Burger

Un loc în care găsești mockups superbe, UI Kits, Icons și multe altele. Dacă te uiți cu atenție vei descoperi inclusiv colaboratori români care au lucrat la editabile și au decis să le împartă cu voi, toți cei care aveți nevoie. Spor la simulări!

Vezi secțiunea free

2. Mockup World 

Aici găsești mockups pentru produse Apple, haine, băuturi, perne, produse cosmetice, OOH-uri, reviste, cărți și multe altele. Există foarte multe resurse gratuite. Cele contra cost sunt cele care implică și animație. Dacă poți să trăiești fără ele, nu trebuie să plătești nimic. Cel puțin așa era la momentul scrierii articolului, în 2019.
Vezi secțiunea free

3. Pixeden  

Platformă oferă atât produse gratuite, cât și contra cost. Dar au atâtea opțiuni gratuite pentru simulări încât sigur găsești ceva care să te ajute să faci prezentarea ca la carte.
Vezi ce au free

4. Medialoot 

O altă platformă cu sute de mockups din aproape orice domeniu. Poți să găsești ceva pentru aproape orice client pentru care ai de făcut simulări și pentru aproape orice idee creativă ai.
Vezi secțiunea free

5. Icon Finder  

Ai de livrat rapid un proiect și nu ai timp să faci tu icon-urile de la zero? Nicio problemă. E foarte posibil să găsești ce ai nevoie pe Icon Finder. Au atât produse gratis, cât și plătite. Depinde de tine, ce și buget nevoi ai.

Vezi secțiunea free

Fie că le folosești pentru tine sau pentru client, este important ca resursele gratuite să arate impecabil. Altfel nu le poți folosi. De aceea, dacă mai descoperi vreuna, te invităm să o postezi în grupul nostru de Facebook, Viața de Freelancer România și să ne dai câteva detalii despre tipul de imagini disponibile. Dacă ai orice nelămurire despre freelancing, o poți posta în grup și cu siguranță te va lămuri cineva de acolo. Suntem o comunitate mare și frumoasă. Și te așteptăm și pe tine.