Unde gasesti proiecte daca esti freelance copywriter

Daca esti magician al cuvintelor – freelance copywriter pe numele ei de meserie, iar textele tale ii fac pana si pe gradinari sa cumpere castraveti, atunci lista de mai jos cu site-urile unde gasesti proiecte daca esti copywriter este pentru tine. Poate esti inca angajat full time si cochetezi cu ideea de a face pasul catre freelancing, sau ai avut deja niste proiecte pe cont propriu si vrei sa iti cresti portofoliul, sau esti freelancer full time si mai ai timp de un nou client, marketplace-urile de joburi pentru freelanceri iti pot deschide noi usi si oportunitati.


Iti dorim sa iti creezi un business de succes, sustenabil si un stil de viata care chiar sa te faca fericit. Citeste articolele gratuite din Scoala Vietii de Freelancer aici.


Platforme de joburi freelance pentru copy si content writeri:

Contena – este cap de afis in aceasta categorie datorita numarului mare de joburi bine platite. In plus, industriile listate sunt atat de diverse ca practic fiecare copy, editor sau creator de continut va avea de unde alege.

Freelance Writing Gigs – un job board care este actualizat in fiecare zi de luni si vineri cu diverse proiecte de writing. O platforma buna sa iti incepi cariera de freelance copywriter.

Blogging Pro – tot felul de joburi blog related – de la editori, pana la creatori de continut, de la clienti care vor sa porneasca un blog, pana la corporatii care au nevoie de continut constant si de calitate pentru blogurile corporate.

Journalism Jobs – daca visul tau este sa fii un jurnalist cu renume, poti incepe cu diverse side gigs de pe acesta platforma.

Morning Coffee Newsletter – in fiecare dimineata, la cafea, primesti o lista maricica de writing jobs. In plus, este free.

Freelance Writing – Journalism, Content, Copywriting, & Blogging Gigs. Platforma este free si se poti gasi proiecte atat daca esti freelance copywriter la inceput de drum, cat si cu experienta.

All Freelance Writing – te poti abona la keywords care te intereseaza, totul free si la un clic distanta.

Freedom With Writing – good money, doar ca trebuie sa ai o super idee cu care sa pitch-uiesti.


Asculta Viata de Freelancer PODCAST pe:
Anchor.fm aicisau Spotify aici


Media Bistro – de la editare la PR content, aproape de toate pentru toti.

Paid to Blog – vestea buna este ca toate oportunitatile de pe platforma sunt alese la spranceana, vestea mai putin buna este ca membership-ul este 30$ pe luna, dar s-ar putea sa fie o investitie smart daca vrei sa castigi timp.

Due – joburi de writing mai tehnic din categoria ghidurilor pentru facturare, blockchain, manuale de utilizare pentru electronice, etc. Este recomandata oamenilor cu ceva experinta in domeniile cautate, altfel poate fi complicat de prins vreun gig.

PubLoft – partea frumoasa a platformei este ca nu trebuie sa intercationezi tu cu clinetul, treaba ta este doar sa scrii bine, de restul de ocupa PubLoft. Fee-urile lor incep de la 150$/material. Dati un ochi.

Contently – este un mix intre platforma de learning cu tot felul de resurse utile pentru freelanceri, site de portofoliu si marketplace de joburi super bine platite, in functie de experienta.

Constant-content.com – proiecte speciale pentru copywriteri.

People Per Hour – o platforma ideala pentru oamenii de marketing, content writing sau specialistii SEO. Ai 15 aplicari gratis, dupa care ti se percepe un comision/proiect.

Remotive – un job board free unde ai tot felul de filtre pentru a cauta ce ti se potriveste printre sutele de oportunitati.

Aquent  – inca un marketplace care se ocupa de relatia cu clientii ca tie sa iti ramana doar taskul efectiv.

Eficienta si termenele de plata scurte sa fie cu noi!