Unde gasesti proiecte daca esti freelance virtual assistant sau customer support

Un job de virtual assistant implica o mare varietate de sarcini: raspuns la telefoane, trimis mailuri, planificat intalniri, tinut minute sedinte, actualizat calendar, research, data entry, book keeping, etc. Companiile angajeaza asistenti virtuali remote sau freelance de cele mai multe ori cand nu au nevoie de un angajat cu norma intreaga. Astfel, ele economisesc atat bani, cat si spatiu de birou, iar tu poti lucra de oriunde si cam oricand, avand nevoie doar un laptop, poate o pereche de casti si o conexiune buna la internet.


Iti dorim sa iti creezi un business de succes, sustenabil si un stil de viata care chiar sa te faca fericit. Citeste articolele gratuite din Scoala Vietii de Freelancer aici.


Daca te pasioneaza domeniul, hai sa vedem unde gasim astfel de jobs!

Platforme de joburi daca esti freelance virtual assistant:

Belay – are doar oportunitati remote deci no worries ca nu trebuie sa stai in nici un birou intre 4 pereti. Check it out.

ClickWorker – o platforma pe care ajungi doar dupa un assesment test, iar joburile sunt din writing, research si data entry.

Amazon Mechanical Turk – VA jobs de foarte scurta durata, unele taskuri sunt si urgente cu deadline-uri de maxim 60 de minute.

VA Networking – pe langa faptul ca este una dintre cele mai mari platforme cu joburi de VA, este si un portal plin de resurse utile de learning.

Assistant Match – daca nu vrei sa cauti tu prin sutele de oportunitati, asta e locul potrivit care face asta pentru tine, in functie de skillurile si abilitatile pe care le ai, iti afiseaza doar proiecte relevante.


Asculta Viata de Freelancer PODCAST pe:
Anchor.fm aici sau Spotify aici


Daca crezi ca esti persoana potrivita pentru a lucra intr-un departament de customer care, dar nu te prea incanta ideea de a sta intr-un call center, birou de sticla sau in magazin, atunci un job freelance de customer support online poate fi cea mai buna optiune pentru tine.

Fie că este vorba de companii call center sau de departamente de servicii clienti ale unor companii internationale, joburile freelance customer support si call center sunt din ce in ce mai raspandite pe piata muncii si nevoia de a gasi persoane potrivite care sa ocupe astfel de pozitii este in continua crestere.

Platforme de joburi daca esti freelance customer support:

We Work Remotely – este cea mai mare platforma pentru joburi remote cu peste 2.5 milioane de vizitatori pe luna cu proiecte listat de Amazon, Google, Basecamp si alti giganti.

Virtual Vocations – naming says it all, vedeti ce gasiti pe aici care vi se potriveste.

Support Driven – sign up si primesti in fiecare sambata un newsletter cu joburi alese pe spranceana pentru tine.

Workana.com – usor de utilizat, free, cu un search si filtrare a proiectelor destul de rafinat si simplu.

Eficienta si termenele de plata scurte sa fie cu noi!