Companiile angajează virtual assistant remote sau freelance de cele mai multe ori când nu au nevoie de un angajat cu normă întreagă. Astfel, ele economisesc atât bani, cât și spațiu de birou. Iar tu poți lucra de oriunde și cam oricând. Ai nevoie doar de un laptop, poate o pereche de căști și o conexiune bună la internet.

Dacă te pasionează domeniul, hai să vedem unde găsim astfel de jobs!

Platforme de joburi dacă ești freelance virtual assistant:

Belay – Are doar oportunități remote, deci no worries că nu trebuie să stai în niciun birou între 4 pereți. Check it out.

ClickWorker – O platformă pe care ajungi doar după un assessment test. Iar joburile sunt din writing, research și data entry.

Amazon Mechanical Turk – Virtual assistant jobs de foarte scurtă durată. Unele task-uri sunt și urgente cu deadline-uri de maximum 60 de minute.

VA Networking – Pe lângă faptul că este una dintre cele mai mari platforme cu joburi de virtual assistant, este și un portal plin de resurse utile de learning.

Assistant Match – Dacă nu vrei să cauți tu prin sutele de oportunități, ăsta e locul potrivit care face asta pentru tine. În funcție de skill-urile și abilitățile pe care le ai, îți afișează doar proiecte relevante.


Ascultă Viața de Freelancer PODCAST pe:
Anchor.fm aici sau Spotify aici


Dacă crezi că ești persoana potrivită pentru a lucra într-un departament de customer care, dar nu te prea încântă ideea de a sta într-un call center, birou de sticlă sau în magazin, atunci un job freelance de customer support online poate fi cea mai bună opțiune pentru tine.

Fie că este vorba de companii call center sau de departamente de servicii clienți ale unor companii internaționale, joburile freelance customer support și call center sunt din ce în ce mai răspândite pe piata muncii. Și nevoia de a găsi persoane potrivite care să ocupe astfel de poziții este în continuă creștere.

Platforme de joburi dacă ești freelance customer support:

We Work Remotely – Este cea mai mare platformă pentru joburi remote cu peste 2.5 milioane de vizitatori pe lună cu proiecte listat de Amazon, Google, Basecamp și alți giganți.

Virtual Vocations – Naming says it all, vezi ce găsești pe aici să ți se potrivească.

Support Driven – Sign up și primești în fiecare sâmbătă un newsletter cu joburi alese pe sprânceană pentru tine.

Workana.com – Ușor de utilizat, free, cu un search și filtrare a proiectelor destul de rafinat și simplu.

Eficiența și termenele de plată scurte să fie cu noi!