fbpx

Resurse utile  —

Resurse freelanceri si truismul zilei

Cand le faci tu pe toate… nu ai efectiv timp sa le faci pe toate.

Nici nu trebuie. Exista o multime de template-uri si tool-uri pe care poti sa le folosesti ca sa-ti eficientizezi task-urile zilnice. Aici gasesti resurse freelanceri gratuite, dar si contra cost care o sa te ajute acolo unde nu ai timp sau constinte sa faci tu totul cap-coada.

Cand esti freelancer nu esti doar designer sau copy sau PR specialist. Esti o intreaga agentie. Tu mergi la intalniri, tu vorbesti cu clientii, tu faci propunerile, bugetele, vanzarile. Tu te ocupi de facturi, contracte, promovare si tot restul.

Intre toate responsabilitatile si treburile de zi cu zi e important sa-ti faci timp si pentru lucrurile care te inspira. Si sa continui sa inveti si sa te dezvolti ca om si ca profesionist.

Resurse freelanceri: Foloseste-le fara jena!

Freebies  —

Unsplash

Plaforma cu poate cele mai frumoase fotografii gratuite de pana acum

Vezi site >

UI Space

Pe UI Space gasesti multe lucruri folositoare pentru un graphic designer

Vezi site >

The noun project

O biblioteca imensa de icon-uri free si contra cost

Vezi site >

PSD Repo

PSD Repo are o colecte imensa de resurse pentru webdesign

Vezi site >

Project management  —

Trello

Daca esti genul care lucreaza vizual si iti place sa ai un board pentru fiecare proiect la care lucrezi, dar nu iti ajung peretii pentru toate, Trello e solutia perfecta.

Vezi site >

Toggle

Toggl este o aplicatie foarte simpatica si utila care te ajuta sa vezi exact cate ore lucrezi pe proiecte si sa le intelegi valoarea financiara.

Vezi site >

sendtask

Sendtask este un program in care poti sa tii sub control toate proiectele din viata profesionala, dar si pe cele din viata personala.

Vezi site >

Asana

Asana este un program foarte util pentru organizarea workflow-ului si pentru a tine sub control proiectele pe care lucrezi

Vezi site >