Resurse utile  —

Resurse pentru freelanceri și truismul zilei

Când le faci tu pe toate… nu ai efectiv timp să le faci pe toate. Nici nu trebuie. Există o mulțime de template-uri și tool-uri pe care poți să le folosești ca să-ți eficientizezi task-urile zilnice. Aici găsești resurse pentru freelanceri gratuite, dar și contra cost care o să te ajute acolo unde nu ai timp sau cunoștințe să faci tu totul cap-coadă.

Când ești freelancer nu ești doar designer sau copy sau PR specialist. Ești o întreagă agenție. Tu mergi la întâlniri, tu vorbești cu clienții, tu faci propunerile, bugetele, vânzările. Tu te ocupi de facturi, contracte, promovare și tot restul.

Între toate responsabilitățile și treburile de zi cu zi e important să-ți faci timp și pentru lucrurile care te inspiră. Să continui să înveți și să te dezvolti ca om și ca profesionist.

Resurse pentru freelanceri: Folosește-le fără jenă!

Freebies  —

Unsplash

Plaforma cu poate cele mai frumoase fotografii gratuite de până acum

Vezi site >

UI Space

Pe UI Space găsești multe lucruri folositoare pentru un graphic designer

Vezi site >

The noun project

O bibliotecă imensă de icon-uri free și contra cost

Vezi site >

PSD Repo

PSD Repo are o colecție mare de tot de resurse pentru webdesign

Vezi site >

Project management  —

Trello

Dacă ești genul care lucrează vizual și îți place să ai un board pentru fiecare proiect la care lucrezi, dar nu îți ajung pereții pentru toate, Trello poate fi soluția perfectă.

Vezi site >

Toggle

Toggl este o aplicație foarte simpatică și utilă care te ajută să vezi exact câte ore lucrezi pe proiecte și să le înțelegi valoarea financiară.

Vezi site >

sendtask

Sendtask este un program în care poți să ții sub control toate proiectele din viața profesională, dar și pe cele din viața personală.

Vezi site >

Asana

Asana este un program foarte util pentru organizarea workflow-ului și pentru a ține sub control proiectele pe care lucrezi.

Vezi site >