fbpx

Toate resursele —

Invata sa faci din freelance un business de succes

Obiectivul nostru este sa te ajutam sa fii un freelancer de succes. Adica sa reusesti sa te ocupi eficient de toate aspectele de business din viata ta de freelancer. Si sa mai ai timp sa si livrezi proiecte de calitate. Ne straduim sa-ti punem la dispozitie informatii aplicabile imediat in businessul tau. Astfel incat sa vezi rezultate concrete cat mai repede.

Pentru a tine informatia relevanta pentru freelancerii din toate domeniile si pentru fiecare nivel de experienta, am ales o abordare mai generala. Din acest motiv, vei gasi pe site si lucruri pe care le stii. Dar vorba aceea, o recapitulare e mereu utila chiar si pentru veterani.

Te invitam sa citesti materialele de pe Viata de Freelancer in ordine. Ele sunt publicate in momente diferite. Dar ordinea afisarii lor este una pe care o consideram liniara in constructia si evolutia unui business sanatos. Poti, totusi, sa te concentrezi si doar pe modulele care iti sunt tie relevante. Ia doar informatia care iti e utila, insa nu uita de firul rosu si mindsetul de business.

Toate articolele sunt momentan gratuite. Daca vrei sa ai acces prioritar la content, resurse noi si la resurse dedicate exclusiv abonatilor, aboneaza-te la newsletterul nostru mai jos.

Spor la citit, planificat si implementat! Si daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi aici pe site, prin formular, pe pagina noastra de Facebook sau in grup.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Promitem ca vei primi mereu doar informatie relevanta, cool si interesanta. Nici noua nu ne place spamul, asa ca pinky promise ca nu o sa facem asta niciodata.

Iti multumim ca ne vizitezi site-ul si te asiguram ca facem tot posibilul sa iti aducem valoare si sa te ajutam sa iti maximizezi sansele de succes.