Toate resursele —

Învață să faci din freelance un business de succes

Obiectivul nostru este să te ajutăm să fii un freelancer de succes. Adica să reușesti să te ocupi eficient de toate aspectele de business din viața ta de freelancer. Și să mai ai timp să și livrezi proiecte de calitate. Ne străduim să-ți punem la dispoziție informații aplicabile imediat în businessul tău. Astfel încât să vezi rezultate concrete cât mai repede.

Pentru a ține informația relevantă pentru freelancerii din toate domeniile și pentru fiecare nivel de experiență, am ales o abordare mai generală. Din acest motiv, vei găsi pe site și lucruri pe care le știi. Dar vorba aceea, o recapitulare e mereu utilă chiar și pentru veterani.

Te invităm să citești materialele de pe Viața de Freelancer în ordine. Ele sunt publicate în momente diferite. Dar ordinea afișării lor este una pe care o considerăm liniară în construcția și evoluția unui business sănătos. Poți, totuși, să te concentrezi și doar pe modulele care îți sunt ție relevante. Ia doar informația care îți e utilă, însă nu uita de firul rosu și mindsetul de business.

Toate articolele sunt momentan gratuite. Dacă vrei să ai acces prioritar la content, resurse noi și la resurse dedicate exclusiv abonaților, abonează-te la newsletterul nostru mai jos.

Spor la citit, planificat și implementat! Și dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi aici pe site, prin formular, pe pagina noastră de Facebook sau în grup.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Promitem că vei primi mereu doar informație relevantă, cool și interesantă. Nici nouă nu ne place spamul, așa că pinky promise că nu o să facem asta niciodată.

Îți mulțumim că ne vizitezi site-ul și te asigurăm că facem tot posibilul să îți aducem valoare și să te ajutăm să îți maximizezi șansele de succes.