Resurse utile  —

Project management

Tooluri project management  —

Trello

Dacă ești genul care lucrează vizual și îți place să ai un board pentru fiecare proiect la care lucrezi, dar nu îți ajung pereții pentru toate, Trello e soluția perfectă.

Vezi site >

Toggle

Toggl este o aplicație foarte simpatică și utilă care te ajută să vezi exact câte ore lucrezi pe proiecte și să le înțelegi valoarea financiară.

Vezi site >

sendtask

Sendtask este un program în care poți să ții sub control toate proiectele din viața profesională, dar și pe cele din viața personală.

Vezi site >

Asana

Asana este un program foarte util pentru organizarea workflow-ului și pentru a ține sub control proiectele la care lucrezi.

Vezi site >

Hacknplan

Hacknplan este un program gândit special pentru managementul proiectelor de game development. Are un plan PERSONAL gratuit pe care poți să-l folosești cu încredere.

Vezi site >

Pivotal tracker

este un tool gândit special pentru cei ce dezvoltă software în echipă. Programul oferă posibilitatea lucrului colaborativ, feedback-ului live și acces la fiecare fiecare pas din proiect.

Vezi site >

Xero

Xero este un program complex care te ajută să ții în frâu tot ce înseamnă partea de management de business, dar și al proiectelor din punct de vedere financiar și logistic.

Vezi site >

Kanban tool

Are un suport vizual puternic și o interfață minunată care seamănă cu o tablă pe care pur și simplu lipești bilețele cu proiectele, task-urile, responsabilii, termenele limită și multe altele.

Vezi site >