fbpx
 

Scoala vietii de freelancer

Invata sa faci din freelance un business de succes

Misiunea noastra la Scoala vietii de freelancer este  sa ajutam freelancerii si antreprenorii la inceput de drum sa isi maximizeze sansele de succes invatand skilluri de antreprenoriat si business.

Promisiunea noastra este #NoBullshit. Am trecut si noi prin momente de invatare si cautat informatii si ajutor online si ne-am lovit de multa informatie incompleta, irelevanta si adesea plina de truisme. Informatie care de cele mai multe ori ne incurca si nu ne da un fir rosu concrect si coerent.

Obiectivul nostru numarul 1 este sa te ajutam sa fii un freelancer de succes. Nu ne concentram pe anumite industrii sau categorii de produse si servicii, ci iti livram informatii pe care le poti aplica imediat in businessul tau, astfel incat sa vezi rezultate concrete cat mai repede.

Stim ca iubesti ceea ce faci si din acest motiv credem ca avem o responsabilitate mare fata de tine sa iti livram doar continut de calitate. Asta nu inseamna insa ca absolut toate articolele din Scoala vietii de freelancer vor fi utile tuturor cititorilor. Pe unele dintre ele probabil ca le stii. Te invitam sa le citesti fie in ordine (chiar daca le publicam in momente diferite in timp, ordinea afisarii este una pe care noi o consideram liniara in evolutia si crearea unui business de succes), fie pe sarite concentrandu-te pe modulele care iti sunt tie relevante. Ia-ti doar informatia care iti e utila, insa nu uita de firul rosu si mindsetul de business.

Toate articolele din aceasta pagina momentan sunt gratuite. Daca vrei sa ai acces prioritar la content, noi resurse si la resurse exclusiv dedicate abonatilor, inscrie-te la newsletterul nostru aici. Iti promitem ca facem tot posibilul sa nu iti para rau.

Iti dorim sa iti creezi un stil de viata si un business de succes, sustenabil si un stil de viata care chiar sa te faca fericit.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Promitem ca vei primi mereu doar informatie relevanta, cool si interesanta. Nici noua nu ne place spamul, asa ca pinky promise ca nu o sa facem asta niciodata.

Iti multumim ca ne vizitezi site-ul si te asiguram ca facem tot posibilul sa iti aducem valoare si sa te ajutam sa iti maximizezi sansele de succes.