Episodul 3 este cu Sorin Trâncă, antreprenorul social, antreprenorul pe bani, creativul, strategul și prietenul meu bun.

Vorbim despre publicitate, despre ce înseamnă să construiești un business și ce înseamnă să îți construiești o carieră în publicitatea din România.

Sorin Trâncă ne întoarce puțin în timp și ne zugrăvește foarte mișto și interesant imaginea începuturilor publicității din România și cum arătau lucrurile în primii ani de publicitate modernă.

Și nu se putea altfel decât să discutăm și despre cum arătau agențiile, cum lucrau oamenii și cum se formau business-urile. Trecem de la antreprenoriat per se la antreprenoriat social și care au fost provocările pe care le-a întâmpinat în creșterea FFFF (Fundația Friends For Friends).

Povestim cu Sorin Trâncă despre ce înseamnă să fii un creativ bun, dar și ce înseamnă să fii un profesionist bun.

Ne mai dă și o serie de insight-uri despre cum poți să intri mai ușor în industria de publicitate șilace să fii atent la început de drum.

Enjoy. 🙂

Disciplina fie cu voi.

Urmărește ce proiecte și lucruri cool fac oamenii de la Friends\TBWA și pe la Fundația Friends for Friends.

Nu uita să intri și în grupul nostru de Facebook, Viața de freelancer unde ne întâlnim să împărtășim probleme, soluții, tool-uri, resurse și stăm la povești despre disciplină, rețete de success și povestim despre tot ce este util în viața unui freelancer.

Citește și:

Viața de freelancer Podcast cu Gabriel Stancu

Viața de freelancer Podcast cu Alina Kasprovschi

Cum știi că ești pregătit pentru viața de freelancer?

Sfaturi pentru freelancerii la început de drum

Ce nu-ți spune nimeni despre viața și munca pe cont propriu