fbpx

Administrativ

Cum administrezi și operaționalizezi business-ul nu par subiecte atractive. Dar crede-ne pe cuvânt, atunci când le dai de cap ai un sentiment minunat de împlinire. Pentru că îți salvează mult timp și foarte multă energie pe care altfel o irosești făcându-ți griji. Oare ai făcut contractul bine? Oare factura e ok? Oare mai aveai vreun task la proiectul ăla mare și stufos? Oare care sunt următorii pași în proiect? Oare când era scadența pentru diverse acte?

Articole

înființarea PFA
Prezentul ghid de înființare PFA are rolul de a te ajuta să înțelegi mai bine care sunt pașii de urmat, ce acte trebuie să pregătești și cum să organizezi dosarul ca să poți trece cât mai rapid peste această etapă.

Viața de Freelancer Newsletter

Promitem că vei primi mereu doar informație relevantă, cool și interesantă. Nici nouă nu ne place spamul, așa că pinky promise că nu o sa facem asta niciodată.

Îți mulțumim că ne vizitezi site-ul și te asigurăm că facem tot posibilul să îți aducem valoare și să te ajutăm să gestionezi cu succes construcția business-ului tău de freelance.