Viața de Freelancer bate filmul

Seria „Viața de Freelancer bate filmul” este modul nostru de a ne și distra printre proiecte. Pentru că se întâmplă des să privim munca un pic prea serios și să uităm că am ales să fim freelanceri tocmai ca să facem ceea ce ne place și să ne permitem și momente de caterincă. Vorba aia, ce e viața profesională fără o cioacă bună?

Am stat într-o zi toți trei, Cristina, Claudiu și Irina, și ne-am distrat de diversele replici care circulau prin mailurile și conversațiile noastre. Și ne-am gândit că ar fi o idee bună să le luăm, să le ilustrăm și să le împărtășim cu voi. Apropo, dacă vă vin și alte idei de replici din filme care se pupă cu viețile voastre de freelanceri, vă invităm să le ilustrați și să ni le trimiteți pe Facebook sau pe mail la [email protected] Le vom include în acest material.


Ascultă Viața de Freelancer PODCAST pe:

Anchor.fm, Spotify, Apple Podcast și Soundcloud


Pe lângă seria „Viața de Freelancer bate filmul”, vara asta mai lucrăm la ceva frumos. Stăm de vorbă cu freelanceri de prin alte țări să aflăm cum au ajuns ei să lucreze freelance. Și, bineînțeles, care a fost cel mai mic fee al lor și cât de departe sunt acum de el. Seria de interviuri se numește „Prețul calității” și o găsiți la secțiunea Blog a site-ului. am încercat să ajungem la freelanceri cât mai diversificați. așadar, avem ilustratori, concept artiști, copywriteri specializați pe vânzări, programatori și mulți alții. Seria este în plină desfășurare, iar interviurile apar pe site și pe pagina de Facebook în fiecare miercuri. Dacă mai aveți freelanceri pe care îi admirați și ați vrea să-i includem în această serie, dați de veste pe Facebook sau pe mail la [email protected]

Daca îți place ce facem, abonează-te la newsletterul nostru: https://viatadefreelancer.ro/mail/ sau intră în grupul de Facebook Viata De Freelancer Romania.