Într-o zi ca oricare alta, un lider în educația creativă online și o super platformă dedicată susținerii comunității freelancerilor au bătut palma pentru a pregăti următorul lot de freelanceri up-to-date cu cerințele pieței.

Ce avem în comun? Misiunea clară de educare și sprijin a comunității creative din România, prin facilitarea accesului la un arsenal de tool-uri fără de care nu ai cum să răzbești într-o piață volatilă precum cea curentă. 

Cu o gamă largă de cursuri care acoperă diverse aspecte ale designului grafic, animației, modelării și proiectării 3D și 2D (și nu numai), Pixellab este locul unde creativii își pot perfecționa abilitățile, dar și experimenta pentru a-și găsi nișa preferată. La fel ca și Viața de Freelancer, eforturile constante de a oferi resurse și instrumente valoroase, cât și educație autentică au creat, în timp, un ecosistem în care dezvoltarea personală merge mână-n mână cu cea profesională – ținând, în același timp, individualismul la distanță.

Astfel, scopul parteneriatului nostru este cel de a oferi resurse esențiale freelancerilor pentru a-și perfecționa atât abilitățile creative, cât și pe cele tehnice. Prin intermediul cursurilor video, aceștia vor avea ocazia să-și completeze setul de skilluri și, prin extensie, șansele de a atrage mai mulți clienți pe termen lung se vor multiplica.

Ne dorim să venim în întâmpinarea nevoii tot mai mari de formare continuă în rândul freelancerilor care activează în industriile creative. Prin parcurgerea unor cursuri care asigură stăpânirea unui proces de lucru sau învățarea tehnică a unui program, portofoliul de cunoștințe și upgrade-ul la competențe devine, și el, accesibil. Nimeni nu știe rețeta sigură a succesului profesional, dar suntem ferm convinși că oricine trebuie să-și facă un upgrade la skilluri din când în când.

Comunitatea de profesioniști adunată în jurul proiectului Viața de Freelancer ne inspiră prin spiritul de colaborare și dorința continuă de evoluție, prin urmare suntem onorați să putem contribui la dezvoltarea lor profesională – mai cu seamă că mulți dintre cursanții noștri devin, ulterior, freelanceri datorită abilităților dobândite prin intermediul cursurilor pe care le producem. Ne dorim, așadar, să ne aducem aportul la sprijinirea acestei tranziții. 

Împreună, le asigurăm freelancerilor instrumentele necesare pentru a-și atinge potențialul maxim. Deci, dacă te numeri printre ei, dă un join în comunitate și creează-ți un cont pe site-ul nostru pentru a da play la creație!